КОЛЕКЦІЯ КЛАСНИХ ПРОФІЛІВ LINKEDIN

КОЛЕКЦІЯ КЛАСНИХ ПРОФІЛІВ LINKEDIN

Ідея показати приклади реальних профілів LinkedIn сподобалася користувачам, тому досить багато професіоналів зголосилися поділитися здобутками.

Люди інвестують час, щоб розібратися як все працює. Потім заповнюють та переписують (можливо й декілька разів) інформацію в профілі, покращують її, змінюють, доповнюють. Потім розвивають профіль, наповнюючи сторінку професійною інформацією. Потім спілкуються з колегами у коментарях чи обмінюються повідомленнями.

Мета у кожного своя: хтось шукає роботу, хтось - професіоналів для свого бізнесу, хтось - партнерів, хтось - ментора, хтось бажає знайти професійні послуги.

Але інструменти для цих різних цілей однакові. Система LinkedIn є стандартною для всіх користувачів. Розуміння спільного та відмінного - це найцінніше, бо ж кожен користувач може докласти зусилля й отримати свій унікальний та корисний профіль.

Робота з профілем може тривати роками. Там може комбінуватися різний досвід, знання, освіта, досягнення, різні матеріали та цінна інформація.

Не всі профілі, які я обрала для колекції, буди зроблені з моєю професійною допомогою.

Проте всі ці профілі є результатом інвестованого часу та зусиль професіоналів різних напрямків, культур, країн, бізнесів. І вони є неймовірними та унікальними, хоча можливо десь і не ідеальними. А тому я рекомендую всім, хто потрапив у список продовжувати працювати з профілем та вдосконалювати його.

Мета цієї колекції не виявлення недоліків, а приклад того, що попрацювавши зі своїм профілем ви теж можете досягти власних цілей. Зі своєї сторони я додаю запитання та тезиси, які допоможуть проаналізувати та з користю переглянути профілі.

Для роботи з кожною категорією питань ви можете брати профілі у довільному порядку, відповідність типу питань та профілів тут умовна.

  • Відкрийте декілька профілів та проаналізуйте з якою метою цей профіль може використовуватися? Відкрийте кожен профіль і визначте професію користувача. Читаючи профіль чи розумієте ви кар’єрний шлях людини та які функції вона може виконувати у компанії.

https://www.linkedin.com/in/anna-z-5ba51517/

https://www.linkedin.com/in/babichss/

https://www.linkedin.com/in/alexvoloshyn/

https://www.linkedin.com/in/daryamakarenko/

https://www.linkedin.com/in/elena-osipova-ba755889/

  • Відкрийте профілі та проаналізуйте які медіафайли додають користувачі у свої профілі. У яких розділах ці медіафайли є. Яка стилістика чи наповнення цих файлів (резюме, презентація, картинки, відео, посилання на сайти). Проаналізуйте чи допомагають ці ресурси визначити кваліфікацію, професію чи іншу професійну інформацію. Якщо файли зайві, то як ви вважаєте чому. Подумайте чи можна додати певні файли та матеріали у ваш профіль і чим вони можуть допомогти.

https://www.linkedin.com/in/oleg-kriklivets/

https://www.linkedin.com/in/yuliia-fedchenko-441a15244/

https://www.linkedin.com/in/posternak-olena/

https://www.linkedin.com/in/ksemenenk0/

https://www.linkedin.com/in/kyrylo-prytula/

  • Відкрийте кожний профіль і порівняйте розділи. Визначіть які розділи заповнені, а які ні. Проаналізуйте інформацію у розділах, які не присутні у кожному профілі. Порівняйте зі своїм профілем та визначіть чи всі розділи у вас заповнені.

https://www.linkedin.com/in/dmytro-mamontov-152a3039/

https://www.linkedin.com/in/roman-hrytsyshyn-596a9422b/

https://www.linkedin.com/in/ehabibov/

https://www.linkedin.com/in/andrii-chychkan/

https://www.linkedin.com/in/susanna-salata/

  • Перегляньте чи скрізь є розділ About. Уважно почитайте що в ньому написано. Проаналізуйте чи допомагає ця інформація визначити спеціалізацію та професійні навички власника профілю.

https://www.linkedin.com/in/anna-vitokhina-94817229a/

https://www.linkedin.com/in/ilya-aygistov/

https://www.linkedin.com/in/tetiana-kopylash/

https://www.linkedin.com/in/julia-geller/

https://www.linkedin.com/in/honcharenkovb/

  • Проаналізуйте розділ Досвід роботи та його структуру. Як написані назви посади, чи вказаний опис і ще щось додатково. Чи зрозуміло яку роль виконує людина на кожній із посад. Чи зрозумілий кар’єрний шлях. Якщо вам потрібно було б запропонувати посаду у компаній цій людині, то яка б це була посада?

https://www.linkedin.com/in/romankushnaryov/

https://www.linkedin.com/in/vitaliihonchar/

https://www.linkedin.com/in/sirkadirov/

https://www.linkedin.com/in/varbin/

https://www.linkedin.com/in/commomegasator/

  • Відкрийте декілька профілів та визначіть які 2-3 речі ви б виправили у цьому профілі та чому? Перевірте чи варто зробити таке ж у вашому власному профілі.

https://www.linkedin.com/in/uzvarr/

https://www.linkedin.com/in/daria-kibuk-7261831a7/

https://www.linkedin.com/in/inna-chebakova-127a8419/

https://www.linkedin.com/in/klmsrk/

https://www.linkedin.com/in/vladimir-shaitan/

  • Знайдіть у профілях розділ Навички. Яка кількість навичок вказана? Чи допомагають навички зрозуміти спеціалізацію власника профілю. Подивіться інші розділи і визначіть які навички варто вказати додатково проаналізуйте цей розділ у своєму профілі.

https://www.linkedin.com/in/perelman/

https://www.linkedin.com/in/yaryna-levytska-a6a637184/

https://www.linkedin.com/in/oleksii-maksymov-b87a53178/

https://www.linkedin.com/in/tetianamakar/

https://www.linkedin.com/in/webruslan/

  • Всі ми знаємо, що у компаніях існують рівні посад. Наприклад, Junior, Middle, Senior, Team Leader. У різних компаніях вони називаються по-різному. Відкрийте декілька профілів та спробуйте визначити рівень кандидата та як ці рівні змінювалися з часом. Якщо сам кандидат рівні не вказав, то що допомогло вам це визначити. Який рівень посади ви б запропонували кожному з професіоналів? Тепер проаналізуйте свій профіль та спробуйте зрозуміти чи легко зможе визначити рівень вашої посади зовнішня людина, яка вперше переглядає ваш профіль.

https://www.linkedin.com/in/vladyslav-cherniavskyi/

https://www.linkedin.com/in/viktoriia-kriukova-1935b4151/

https://www.linkedin.com/in/pkhliust/

https://www.linkedin.com/in/serhii-klymenko-6421594/

https://www.linkedin.com/in/vladyslav-rudyi-5a3100118/

  • Проаналізуйте інформацію, яка стосується навчання та розвитку професіоналів. У яких розділах та форматах вона вказана. Зверніть увагу чи є якась зайва інформація про навчання, яку у зальному контексті профілю можна було б пропустити. Перевірте чи у своєму профілі ви правильно вказали цю інформацію.

https://www.linkedin.com/in/oleksii-myrnyi/

https://www.linkedin.com/in/nataliebilynska/

https://www.linkedin.com/in/kameliia-velychko-0338a6264/

https://www.linkedin.com/in/lesia-soloviova/

https://www.linkedin.com/in/maryna-ksonzenko-086495203/

Дякую всім учасникам за дозвіл та можливість навчатися на вашому прикладі!

НЕТВОРКІНГ У LINKEDIN

НЕТВОРКІНГ У LINKEDIN

РЕЗЮМЕ ДЛЯ ІНШОГО РИНКУ ПРАЦІ

РЕЗЮМЕ ДЛЯ ІНШОГО РИНКУ ПРАЦІ